снимка: Carolina Antunes, УикипедияБолсонаро изостава след бившия ляв президент Луис Инасио

...
снимка: Carolina Antunes, УикипедияБолсонаро изостава след бившия ляв президент Луис Инасио
Коментари Харесай

Президентът на Бразилия: Няма човек на Земята, който може да ме заплашва

снимка: Carolina Antunes, Уикипедия

Болсонаро изостава след някогашния ляв президент Луис Инасио Лула да Силва в множеството изследвания.
 

Крайнодесният президент на Бразилия Жаир Болсонаро съобщи, че вижда три други възможности за бъдещето си: победа на президентските избори през 2022 година, гибел или затвор, съобщи Ройтрес.

" Имам три други възможности за бъдещето си: да бъда задържан, погубен или да победя ", съобщи той в коментар след среща с евангелистки водачи. По-късно Болсонаро добави, че първата опция е изключена.  " Няма човек на Земята, който може да ме заплашва ".

Коментарите на Болсонаро идват, откакто той сложи под въпрос електронната система за гласоподаване в Бразилия и заплаши да не одобри резултатите от президентските избори следващата година. Той упорства за принтирани бюлетини и твърди, че електронните са уязвими.

На срещата с евангелистките водачи Болсонаро още веднъж подлага на критика бразилския електорален съд. " Ние имаме президент, който нито желае, нито провокира раздор, само че всичко има граници в живота. Аз не мога да не преставам да пребивавам с това ", уточни той.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР